۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۶۱۸۸۶۴
حجت الاسلام میرزامحمدی:

فضای مجازی "غیرت دینی" را هدف گرفته است | مسؤولان "دین فروشی" نکنند

فضای مجازی
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه دشمن با برنامه ریزی های خود در حال رونق بخشیدن به بازار «دین فروشی» است، گفت: فضای مجازی "غیرت دینی" را هدف گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد میرزامحمدی استاد حوزه علمیه قم در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان که در مصلی قدس قم برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف نهایی رسالت پیامبر اکرم(ص) و انبیای الهی نور افشانی در مسیر توحید و بندگی است، گفت: نخستین مؤلفه رسالت پیامبر اکرم(ص) نورانی ساختن مردم و نجات آنها از وادی ضلالت، جهل و تاریکی بود.

وی با بیان اینکه رسول اکرم(ص) مردم دوران بعثت را از تفرق در دین و تکثر گرایی نجات داده و از آنها به سوی یک دین استوار دعوت به عمل آوردند، اظهار داشت: ایشان همواره سعی داشتند تا امت خودشان را از تاریکی و ظلمت نجات داده و آنها را وارد وادی نور کنند.

حجت الاسلام میرزامحمدی با اشاره به آیات قرآن کریم، جریان مقابله و مبارزه حضرت موسی(ع) را با طاغوت دوران خود و سامری را مورد توجه قرار داد و گفت: حضرت موسی(ع) با غلبه بر فرعون و خشکانیدن فتنه داخلی سامری موفق به ایجاد یک حکومت اسلامی شدند، از همین جهت خداونداین جریان را به پیامبر اکرم(ص) گوشزد می کند تا ایشان بداند عامل مقابله با فتنه ها، ایجاد حکومت اسلامی است.

این خطیب حوزوی با بیان اینکه هدف قیام امام حسین(ع) احیای دین بود، عنوان کرد: این هدف جز با تشکیل حکومت اسلامی محقق نمی شد، زیرا تنها تشکیل حکومت اسلامی مایه نورانی کردن امت و جامعه می شود؛ تحقق این رسالت خطیر هزینه های مالی، جانی و آبرویی بسیاری داشت که ابی عبدالله(ع) همه این هزینه ها را به احسن وجه پرداخت کرده و مایه بیداری و نورانیت امت اسلام شدند.

وی با اشاره به اینکه قیام ابا عبدالله(ع) به ما می آموزد در موضوع جهاد، دین حرف اول را می زند، گفت: این بدان معنا است که حیات دین در نزد ما از حیات دنیوی مان باید با ارزش تر باشد؛ ما از عاشورا درس می گیریم که باید برای حفظ دین خود از جان، مال و آبروی خود بگذریم و تحت هیچ شرایطی دین فروشی نکنیم.

حجت الاسلام میرزامحمدی با بیان اینکه امروز متأسفانه مظاهر دین فروشی در میان جوانان جامعه پدیدار شده است، خاطرنشان کرد: امروز متأسفانه به کوچکترین مناسبتی شاهد دین فروشی برخی افراد به ویژه جوانان هستیم؛ در مواردی همچون ارتباط با نامحرم، فضای مجازی، معاملات ربوی و اختلاط محرم و نامحرم در برخی مجالس نخستین چیزی که مورد معامله قرار می گیرد، دین است.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه برخی افراد در جامعه به خاطر متامع دنیوی و نفسانی و یا برای رسیدن به مدارج علمی و پست و مقام دین فروشی می کنند، ابراز داشت: امروز در فضای مجازی «دین فروشی» حرف نخست را می زند؛ درست است که ما باید برای مقابله با جنگ نرم دشمن با فضای مجازی آشنایی داشته باشیم، اما نباید غافل شویم که در ازای این موضوع چه چیزهای مهمی را ممکن است از دست بدهیم.

وی با تأکید براینکه دشمن با راه اندازی فضای مجازی «دین» و «غیرت دینی» را مورد هدف قرار داده است، بیان کرد: متأسفانه امروز شاهد هستیم که دینداری بسیاری از متدینان به خاطر ارتباط با فضای مجازی کمرنگ شده است؛ بسیاری از افراد به خاطر ارتباط با فضای مجازی نسبت به حجاب، خمس، زکات و نماز اول وقت کم توجه شده اند.

حجت الاسلام میرزامحمدی تأکید کرد: دشمن با برنامه ریزی های خود در حال رونق بخشیدن به بازار «دین فروشی» است، بنابراین ما به عنوان عزاداران ابی عبدالله(ع) باید از قیام ایشان الگو گرفته و در موضوع احیای دین از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه امروز صدها نمونه از دین فروشی در جامعه از افراد مختلف سراغ داریم، تصریح کرد: اگر کسی مرتکب خلاف شود، برخی به سرعت می گویند باید با آن برخورد قانونی صورت بگیرد، اما اگر این فرد متخلف آقازاده خودشان باشد، دین فروشی کرده و سخن از «ژن برتر» به میان می کشند.

وی تصریح کرد: اگر بنا باشد اعمال و رفتار مردم مورد بررسی های قضایی قرار بگیرد، همه مسؤولان از هر طریقی آن را تصدیق و تأیید می کنند، اما اگر پیکان فلش به سوی خودشان برگشت و سخن از حقوق های نجومی نمایندگان، وزرا و مدیران به میان آمد، شاخک های برخی افراد تکان می خورد./841/پ202/ب1

حسین ثالث موید
ارسال نظرات